Evo pošto sam ja najmlađi član kluba, osjecam se prozvanim da napišem nešt za 3 kolo...
1. Stvarno i najiskrenije bi se zahvalil Borisu i Lajbetu na njihovom trudu koji su uložili v 3kolo i omogućili nam 2 mjesto....
2. Također bi se zahvalil Đevadu i Iveku koji su nam, makar smo ih zajebavali, bili fakat od velike pomoci, nebre se reci...kaj se tice punjenja zraka, potova, ciscenja a isto tak i snjimanja, kaj nam bude dobro doslo za promatranje nasih greski i ostalih stvari...
Naravno greške još imamo, ali su one minimalne, a i pokazali smo da se kod nas fakat na greškama ući.
3. Morem reći da smo se dosta dobro držali, makar nas je bilo samo 3, i pokazali smo 'proficima' da smo ne za hititi fkrej ...
Dobiti timove kak su OSX, BS2, Gunnersi nije fkt malo...a jos nam malo treba do BS1
Dečki svaka čast, biti 2 (2 put za redom) a igrati SKUPA SAMO 1 god (znaci reball i rente) + tome da je ovo meni 1 Speedball turnir ikad, morem defitivno reći da sam zadovoljan z nama i vidim da ovo ima budućnosti i većih/viših uspjeha!!
Ja zahvaljujem svima koji su danas bili na turniru.
Fuzi, Lajbo, svaka čast dečki, opet ste pokazali da imate "ono nekaj" za paintball te da moremo odigrati sve kaj treba.
Greške budemo popravili, ljeto je pred nama, treninzi, treninzi i treninzi.
Hvala i Đevadu i Iveku na potpori, jer bez njih bi nam to sve otežalo koncentraciju na igru.
Slike, video uskoro..a ve pak si idem spijem gemišt za ekipu!
Ve ste sve napisali kaj sam ja štel,ve ja nemam kaj reči. Uglavnom super turnir,super smo odigrali,imamo potnecijala za daleko dogurati.
Ipak smo mi "strah i trepet 2011"
Tnx iveku i đevadu!
Svaka čast dečki,trebamo sam tak dalje
fakat cestitam ekipa!! najjaci smo
jos malo i to je to..velika prednost je ta kaj se dosta kuzimo i nije nam trebalo puno da se uigramo kak spada..
jos spopeglamo malo neke stvari i soramo sve u 16
imal sam s perijom okladu da ako bute prvi da sam do kraja sezone podbitch i da vas cistim, al jbga, ocito bute me morali trpeti na zadnja dva kola kak suigrca XD..
Cestitke i od mene. Prva stvar kad sam se vratil je bila da idem pogledati kak ste odigrali i stvarno svaka cast. Cestitam na ponovljenom odlicnom rezultatu.