"Ovaj turnir se sastoji od 2 turnira....

čitajte pažljivo....
Quote:
|
Datum: subota, 19.09.2009
|
Na ulazu u Novi V. iz smjera Rijeke prvo veliko uređeno skretanje lijevo - vozite cca 1km do strelice desno "Pavlomir", iz smjera Splita to skretanje je cca 500-600m od benzinske pumpe
[Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Prijave: 8:30, Sastanak kapetana: 8:45, Početak turnira: 9:00
TOČNO U 9:00 SE POČINJE
Suci: CroReff
Format: 3man, 3minute, 2 zastave
Min. broj timova: 10 (prijave do srijede, 16.09.2009)
Maks. broj timova: 20
Boja: BYO ili iz ponude Blacksheep paintball shopa:
Tomahawk Competition 350 kn
Tomahawk Zero 280 kn
Prijava:
na eagerov PM sa popisom igrača on vodim evidenciju u ovoj temi
Plaćanje kotizacije: kod prijave tima, prije početka turnira
Noćenje moguće kao i do sada u Odmaralištu Vinarije u Novom - cijena 70 kn -
Prijave za noćenje i sav drugi info na moj mob 098 98 98 730 ili mob od Zvoneta ili Pipeta - brojevi telefona na kontakt stranici Blacksheep shopa...link u potpisu..
Nagrade: kao i do sada - kartoni kuglica
KOTIZACIJA: 450 kn
Zašto 450? Cijena uključuje ručak za 3 igrača - topli, mladi, profesionalno pečeni odojak sa ražnja i pravo vino. ...slurp, slurp, slurp....
OBJAŠNJENJE:
Ja sam (a vjerujem i drugi) malo alergičan na čekanja i početke turnira u 12h...zato ćemo napraviti turnir koji će početi točno u navedeno vrijeme i završiti oko 14h.
Nakon toga zajedničko druženje svih 30-50 igrača i ručak u debeloj u hladovini, velike drvene klupe, pogled na vinograd, zafrkancija, odabir najboljih/najgorih poteza turnira

, podjela nagrada.
Tekuća voda, wc, tuš i trgovina odmah pored terena.
Zrak uvijek na 3000 psi ....uvijek....
Nakon ručka:
1-na-1 mini turnir.
Kotizacija 20 kn/igraču.
Slučajni parovi - na ispadanje - pobjednik uzima svu kotizaciju!
Nakon svega - skidanje znoja, blata i boje u moru....
PS. Molim bez flejmanja oko cijene kotizacije - takva je ponuda Vinarije Pavlomir, koja nam nudi ovako dobre uvjete za organizaciju turnira kakvi se rijetko nađu na turnirima u RH.
Mislim da je bolje imati jedan kvalitetan ručak i druženje za 50 kn nego da organiziramo nekakve kobasice podriguše koje ćemo pridržavat na koljenima za 30 kn....
Nisam spomenuo da će teren biti svježe pokošen, lijepi, mekani.....
U biti - cijena ručka je veća ali dio sponzorira Blacksheep shop"
Ok, razmislite pa da vidimo. Pošto je merac rekel da nema baš love nek se i drugi izjasne pa da vidimo...